20% off ss18 κολυμπά με κωδικό: BAYU20

πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

www.bayuthelabel.com
Αυτή η πολιτική προστασίας της ιδιωτικής ζωής έχει συνταχθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση όσων ασχολούνται με το πώς «Προσωπικά Δεδομένα» τους (ΑΕΑ) που χρησιμοποιείται στο διαδίκτυο. ΠΑΠ, όπως περιγράφεται στο νόμο προστασίας της ιδιωτικής ζωής των ΗΠΑ και της ασφάλειας των πληροφοριών, είναι οι πληροφορίες που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μόνη της ή με άλλες πληροφορίες για τον εντοπισμό, την επαφή, ή να εντοπίσετε ένα και μόνο πρόσωπο, ή για τον εντοπισμό ενός ατόμου σε αυτό το πλαίσιο. Παρακαλούμε διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας προσεκτικά για να έχετε μια σαφή κατανόηση του πώς συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, την προστασία ή με άλλο τρόπο να χειριστεί Προσωπικά Δεδομένα σας σύμφωνα με την ιστοσελίδα μας.
Τι προσωπικές πληροφορίες συλλέγουμε από τους ανθρώπους που επισκέπτονται το blog, ιστοσελίδα ή app μας;
Κατά την παραγγελία ή την εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να σας ζητηθεί να εισάγετε το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου ή άλλα στοιχεία για να σας βοηθήσει με την εμπειρία σας.
Όταν συλλέγουμε πληροφορίες;
Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς όταν κάνετε μια παραγγελία ή να εισάγετε πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας.
Πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας;
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς κατά την εγγραφή σας, κάνετε μια αγορά, εγγραφείτε στο newsletter μας, ανταποκρίνονται σε μια έρευνα ή επικοινωνίας μάρκετινγκ, να σερφάρουν στο δικτυακό τόπο, ή να χρησιμοποιήσετε ορισμένες άλλες ιστοσελίδα διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους:
Για να επεξεργαστείτε γρήγορα τις συναλλαγές σας.
Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας;
Δεν χρησιμοποιούμε τη σάρωση ή / και τη σάρωση για ευπάθεια στα πρότυπα PCI.
Συλλέγουμε πληροφορίες για τις πιστωτικές κάρτες, αλλά δεν γνωρίζουμε ότι οι σαρωτές που είναι συμβατές με PCI απαιτούνται τώρα.
Χρησιμοποιούμε τακτική Malware σάρωσης.
Τα προσωπικά σας στοιχεία που περιέχονται πίσω ασφαλών δικτύων και είναι προσβάσιμο μόνο από έναν περιορισμένο αριθμό των ατόμων που έχουν ειδικά δικαιώματα πρόσβασης στα συστήματα αυτά, και υποχρεούνται να τηρούν το απόρρητο των πληροφοριών. Επιπλέον, όλα τα ευαίσθητα / στοιχεία της πιστωτικής σας προμηθεύσει κρυπτογραφούνται μέσω της τεχνολογίας Secure Socket Layer (SSL).
Εφαρμόζουμε μια ποικιλία μέτρων ασφαλείας όταν ένας χρήστης τοποθετεί μια παραγγελία για να διατηρήσει την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ενδέχεται να αποθηκεύσουμε τις πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας που διατηρούνται για περισσότερες από 60 ημέρες, προκειμένου να επιταχυνθούν μελλοντικές παραγγελίες και να αυτοματοποιηθεί η διαδικασία χρέωσης.
Μήπως χρησιμοποιούμε «cookies»;
Ναι. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που η τοποθεσία ή υπηρεσία μεταφορών πάροχο του στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας μέσω του Web browser σας (αν επιτρέπεται) που επιτρέπει τα συστήματα του παρόχου της ιστοσελίδας ή των υπηρεσιών για να αναγνωρίσει το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε και να θυμάστε ορισμένες πληροφορίες. Για παράδειγμα, χρησιμοποιούμε cookies για να μας βοηθήσει να θυμόμαστε και να επεξεργαζόμαστε τα είδη στο καλάθι αγορών σας. Χρησιμοποιούνται επίσης για να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις σας με βάση την προηγούμενη ή την τρέχουσα δραστηριότητα της περιοχής, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να σας παρέχουμε βελτιωμένες υπηρεσίες. Επίσης, χρησιμοποιούμε cookies για να μας βοηθήσει να συλλέξει δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας και την αλληλεπίδραση ιστοσελίδα, έτσι ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε καλύτερη εμπειριών και εργαλείων στο μέλλον.

Χρησιμοποιούμε τα cookies για να:
Βοηθήστε να θυμάστε και να επεξεργαστείτε τα αντικείμενα στο καλάθι αγορών.
Κατανοήστε και αποθηκεύστε τις προτιμήσεις του χρήστη για μελλοντικές επισκέψεις.
Παρακολουθήστε τις διαφημίσεις.
Συγκεντρώστε συγκεντρωτικά δεδομένα σχετικά με την επισκεψιμότητα ιστότοπου και τις αλληλεπιδράσεις ιστότοπων, προκειμένου να προσφέρετε στο μέλλον καλύτερες εμπειρίες και εργαλεία στον ιστότοπο. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε αξιόπιστες υπηρεσίες τρίτου μέρους που παρακολουθούν αυτές τις πληροφορίες εκ μέρους μας.

Μπορείτε να επιλέξετε να έχετε τον υπολογιστή σας ειδοποιεί κάθε φορά που ένα cookie αποστέλλεται ή μπορείτε να επιλέξετε να απενεργοποιήσετε όλα τα cookies. Μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσα από τις ρυθμίσεις του browser σας. Από το πρόγραμμα περιήγησης είναι λίγο διαφορετικό, δείτε Βοήθεια μενού του προγράμματος περιήγησης για να μάθουν το σωστό τρόπο να τροποποιήσετε τα cookies σας.
Εάν ενεργοποιήσετε τα cookies μακριά, ορισμένες λειτουργίες θα απενεργοποιηθούν. Δεν θα επηρεάσει την εμπειρία του χρήστη που κάνει το site σας εμπειρία πιο αποτελεσματική και ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά.
Ωστόσο, θα εξακολουθεί να είναι σε θέση να δώσουν τις παραγγελίες.
αποκάλυψη τρίτου μέρους
Δεν πουλάμε, το εμπόριο, ή με άλλο τρόπο να μεταφέρει σε εξωτερικά μέρη Προσωπικά Δεδομένα σας αν δεν παρέχουν στους χρήστες προειδοποίηση. Αυτό δεν περιλαμβάνει φιλοξενία της ιστοσελίδας εταίρους και άλλους φορείς οι οποίοι μας βοηθούν σε λειτουργία την ιστοσελίδα μας, τη διεξαγωγή των επιχειρήσεων μας, ή εξυπηρετούν τους χρήστες μας, εφ 'όσον αυτά τα συμβαλλόμενα μέρη συμφωνούν να διατηρήσουν αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικές. Μπορούμε επίσης να απελευθερώσει πληροφορίες όταν απελευθέρωσης που είναι κατάλληλη για τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία, την επιβολή πολιτικών site μας, ή να προστατεύσει το δικό μας ή άλλων δικαιωμάτων, ιδιοκτησίας ή ασφάλειας.

Ωστόσο, μη αναγνωρίσιμες προσωπικές πληροφορίες επισκέπτης μπορεί να παρέχονται στα άλλα κόμματα για το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, ή άλλες χρήσεις.
συνδέσμους τρίτων μερών
Μερικές φορές, κατά την κρίση μας, μπορεί να περιλαμβάνει ή να προσφέρουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τρίτων στην ιστοσελίδα μας. Αυτές οι ιστοσελίδες τρίτων έχουν ξεχωριστή και ανεξάρτητη πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ως εκ τούτου, δεν έχουν καμία ευθύνη για το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες αυτών των συνδεδεμένων τοποθεσιών. Παρ 'όλα αυτά, επιδιώκουμε να προστατεύσει την ακεραιότητα του τόπου μας και καλωσορίζουμε οποιαδήποτε σχόλια για αυτές τις περιοχές.
Google
απαιτήσεις διαφήμισης της Google μπορεί να συνοψιστεί στις Αρχές διαφήμισης της Google. Έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να παρέχουν μια θετική εμπειρία για τους χρήστες. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en
Θα χρησιμοποιήσω το AdSense Διαφήμιση Google στην ιστοσελίδα μας.

Η Google, ως τρίτος προμηθευτής, χρησιμοποιεί cookies για την προβολή διαφημίσεων στο δικτυακό μας τόπο. Google για τη χρήση του DART cookie επιτρέπει να προβάλλει διαφημίσεις στους χρήστες μας, με βάση τις προηγούμενες επισκέψεις στο site μας και σε άλλους ιστοτόπους στο Διαδίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν, από τη χρήση του DART cookie με μια επίσκεψη στο διαφήμισης της Google και το περιεχόμενο της πολιτικής προστασίας της ιδιωτικής ζωής δίκτυο.

Έχουμε εφαρμόσει την ακόλουθη:
Επαναληπτικό μάρκετινγκ με το Google AdSense
Αναφορά εμφάνισης εμφάνισης του Δικτύου εμφάνισης Google
Αναφορά δημογραφικών στοιχείων και ενδιαφερόντων
Ενσωμάτωση πλατφόρμας DoubleClick
Εμείς, μαζί με τρίτους προμηθευτές, όπως η Google χρησιμοποιεί cookies αρχικού κατασκευαστή (όπως τα cookies του Google Analytics) και cookie τρίτου μέρους (όπως το cookie DoubleClick) ή άλλα αναγνωριστικά τρίτου μέρους για τη συγκέντρωση δεδομένων σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις του χρήστη με εμφανίσεις διαφημίσεων και άλλες λειτουργίες των υπηρεσιών διαφήμισης που σχετίζονται με την ιστοσελίδα μας.

Εξαίρεση από:
Οι χρήστες μπορούν να ορίσετε προτιμήσεις για το πώς η Google διαφημίζει για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα Ρυθμίσεις διαφημίσεων της Google. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποχωρήσετε από τη σελίδα Network Advertising Initiative Opt Out ή χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Google Analytics Opt Out add on.
COPPA (Νόμος για την προστασία των παιδιών Ηλεκτρονικό Απόρρητο)
Όταν πρόκειται για την συλλογή προσωπικών πληροφοριών από παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών, η Παιδική Ηλεκτρονικό Απόρρητο νόμου για την προστασία (COPPA) βάζει τους γονείς στον έλεγχο. Η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου, το γραφείο των Ηνωμένων Πολιτειών προστασία των καταναλωτών, επιβάλλει την COPPA κανόνα, η οποία εξηγεί τι πρέπει να κάνει φορείς των δικτυακών τόπων και online υπηρεσίες για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο.
Δεν αγορά ειδικά για τα παιδιά ηλικίας κάτω των 13 ετών.
ΜΠΟΡΕΙ SPAM Act
Η CAN-SPAM Act είναι ένας νόμος που θέτει τους κανόνες για τις εμπορικές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, θεσπίζει απαιτήσεις για εμπορικά μηνύματα, παρέχουν στους δικαιούχους το δικαίωμα να έχουν τα μηνύματα σταματήσει την αποστολή τους, και εξηγεί σκληρές κυρώσεις για τις παραβιάσεις.
Εμείς συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να:
• Στείλτε πληροφορίες, απαντήστε σε ερωτήσεις ή / και άλλα αιτήματα ή ερωτήσεις
• Διαδικασίες παραγγελίας και αποστολή πληροφοριών και ενημερώσεων σχετικά με παραγγελίες.
• Σας στέλνει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν ή / και την υπηρεσία σας
• Αγοράστε στη λίστα αλληλογραφίας μας ή συνεχίστε να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες μας μετά την πραγματοποίηση της αρχικής συναλλαγής.

Για να είμαστε σε συμφωνία με το CANSPAM, συμφωνούμε με τα εξής:
• Να μην χρησιμοποιούν ψευδή ή παραπλανητικά θέματα ή διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
• Προσδιορίστε το μήνυμα ως διαφήμιση με κάποιο λογικό τρόπο.
• Αξιώστε γρήγορα την αίτηση εξαίρεσης / διαγραφής εγγραφής.
• Να επιτρέπεται στους χρήστες να διαγραφούν από τη χρήση του συνδέσμου στο κάτω μέρος κάθε email.

Αν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να διαγραφείτε από τη λήψη μελλοντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να μας στείλετε email στο
• Ακολουθήστε τις οδηγίες στο κάτω μέρος κάθε email.
και θα σας απομακρύνουμε αμέσως Όλη η αλληλογραφία.
Επικοινωνία μαζί μας
Εάν υπάρχουν οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτή την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα παρακάτω στοιχεία.
Binckhorstlaan 36 (C 019)
2516BE Den Haag
Ολλανδία
customerservice@bayuthelabel.com

Διορθώθηκε στις 2017-01-18
Φροντίδα κοσμήματος
Είμαι χρυσή κυρία κοσμήματα είναι ευαίσθητα στη φύση και θα πρέπει να χειρίζονται και να αποθηκεύονται προσεκτικά.

Προσοχή κατά την εφαρμογή καλλυντικών και αρωμάτων και αποφύγετε την επαφή με τα οικιακά χημικά.
Με τον καιρό, τα συλλεγέντα υπολείμματα μπορεί να προκαλέσουν το μέταλλο να φαίνεται αμαυρωμένο και να αποφράξει τις πέτρες.

Για να καθαρίσετε Είμαι χρυσή κυρία κοσμήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μαλακή οδοντόβουρτσα με λίγο ήπιο σαπούνι.

Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν καθαρίζετε τα διαμάντια σας.

Ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό.

Αποθηκεύεται όταν είναι ξηρό.

Πάρτε καλή φροντίδα για μένα και θα με αγαπάτε όσο και εγώ.

X